Back to the top

Google Ads & Social Media

Google Ads & Social Media

De wereld verandert en toch blijft alles hetzelfde.

De klant wil aandacht en gehoord worden. Hij of zij wil antwoord op zijn vraag. Dat was vroeger zo, dat is nog steeds zo en dat zal altijd zo blijven.  Tegenwoordig werkt het wel anders. Alles is transparanter geworden. Voor sommigen een vloek maar als je het goed aanpakt een zegen.

In de autobranche bijvoorbeeld heeft 90% van de kopers zich vooraf online georiënteerd voordat de showroom bezocht wordt. 90% Van de showroom bezoekers heeft een koopintentie. Dat betekent dat je in dat voortraject al volop aanwezig moet zijn. Daar zijn fantastische middelen voor, bijvoorbeeld Google Ads.

Het is dan wel zaak dat je advertenties de juiste antwoorden bieden op de vraag die de klant in gedachten heeft.  Gelukkig is alles te monitoren en te meten. Het betekent wel dat je hier continu mee bezig moet zijn om het beste resultaat te krijgen. Anders stroomt je marketingbudget snel weg.

Hedwig de Graaf is Certified Google Ads Specialist, dat houdt in dat zij niet alleen precies weet hoe je het beste om kan gaan met je online budget, maar ook heeft zij rechtstreeks contact met onze eigen account managers binnen Google. Zij zorgen er continu voor dat wij op de hoogte blijven van de laatste wijzigingen en updates binnen Google.

SOCIAL MEDIA
Naast Adwords zijn de social media platformen als Instagram, Facebook en LinkedIn ook perfecte kanalen om te monitoren wat er speelt onder je klanten. Waar is behoefte aan, wat zijn positieve ervaringen en misschien nog wel belangrijker, wat zijn negatieve ervaringen.

Het is zaak dat je in gesprek gaat met je volgers. Zij zijn je ambassadeurs. Het heet niet voor niets SOCIAL media, als het alleen om het zenden van een boodschap ging hadden ze het wel radio of TV genoemd. Ga niet voor de standaard voorgeprogrammeerde berichten die vaak aangeboden worden. Hiermee bouw je geen band op met je doelgroep. Het gaat er om dat je onderscheidend bent en in contact blijft met je volgers.

Ook binnen de sociale netwerken kan je naast berichten posten ook adverteren. Hier kan je perfect richten op je exacte doelgroep op basis van locatie, geslacht, leeftijd, interesses, beroep etc. Meten is weten is hierbij ook weer een cruciaal uitgangspunt en de platformen bieden die mogelijkheid volop.

Voor enkele tientallen relaties beheren wij de social mediakanalen en budgetten. Soms volledig, soms in samenwerking. Ook hier maakt dat voor ons niet uit.

cdhandtekening
Google Ads Certified Professional

Contact: info@creativedogs.nl 

Telefoon: 06 408 482 08 - 06 365 685 04
Hoogeind 25, 3465 HA Driebruggen
© Copyright 2020. All Rights Reserved.