Back to the top

TEKST EN CONTENT

“Je staat op de zoveelste verplichte bedrijfsborrel en de gastheer gaat ‘even’ iets vertellen over zijn bedrijf.
Na 10 minuten zijn we pas in 1930, het jaar dat zijn grootvader het bedrijf begon. Je rug doet zeer van het staan, je glas is leeg en je gedachten dwalen af. De ene powerpoint slide na de ander komt voorbij maar jij ziet ze niet meer. In gedachte ben je alweer bezig met het werk wat nog op je bureau ligt.
Dan schrik je wakker van een slap applausje. Alles gemist, dan maar snel naar de borrel.”

Je kan nog zo’n goed verhaal hebben maar als het je publiek niet kan boeien heb je niets. Dat geldt evengoed voor presentaties als voor brieven, mailings en je website.
Op de borrel moet je uit beleefdheid nog min of meer verplicht blijven staan, maar als je in je eigen omgeving bent was je allang afgehaakt.

Door de jaren heen hebben wij redactionele artikelen geschreven voor motorbladen, autobladen, bedrijfs- en nonprofit magazines, toespraken geschreven, maar ook op verzoek gast Blogs voor websites etc. Je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben er wel eens voor of over geschreven.
We hebben het zelfs meegemaakt dat een klant ons vroeg om zijn datingsite profieltekst te schrijven. Waarom niet het is tenslotte 2020.

Uitgangspunt bij ons is altijd dat we de lezer / luisteraar mee willen nemen in het verhaal, je moet het voor je zien.

WEB CONTENT
Als je content schrijft voor een website komt daar nog een extra uitdaging bij.
Het moet duidelijk, kort en krachtig zijn en om een hoge Google ranking te krijgen is het belangrijk om bepaalde woorden en structuren te verwerken in de tekst. Maar dan wel op een manier dat het voor de sitebezoeker interessant blijft om te lezen en het een goed antwoord geeft op zijn of haar vragen.

Contact: info@creativedogs.nl 

Telefoon: 06 408 482 08 - 06 365 685 04
Hoogeind 25, 3465 HA Driebruggen
© Copyright 2020. All Rights Reserved.